17.6 C
Pitești
14 apr. 2024

Ion Mînzînă: Facem echipă pentru dezvoltarea județului Argeș!

Ion Mînzînă: Facem echipă pentru dezvoltarea județului Argeș!

Săptămâna viitoare încep în Argeș lucrările de asfaltare pe o lungime totală de 14 km din DN 7 București – Pitești (șoseaua veche spre București). În momentul de față, angajații și utilajele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București (DRDP) lucrează la frezarea carosabilului vechi pentru a asigura condițiile optime de turnare a asfaltului nou.

 

Lucrările de asfaltare se vor face pe raza orașelor Topoloveni și Ștefănești, respectiv pe raza comunelor Leordeni și Călinești. În fiecare oraș se vor turna câte 5 km de asfalt nou, iar în fiecare comună câte 2 km.

”Pentru mine și echipa PSD Argeș reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate! Iată că se fac lucrări ample în toate zonele județului. Ne preocupă atât drumurile județene, cât și cele naționale pentru care Ministerul Transporturilor condus de către social-democratul Sorin Grindeanu a alocat fonduri record pentru Argeș. Sunt atât fonduri naționale, cât și din resurse europene, prin proiecte de anvergură precum drumuri expres și autostrăzi. Facem echipă pentru dezvoltarea județului!”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Astfel de lucrări de reabilitare a părții carosabile în Argeș a DN 7 București – Pitești nu s-au mai făcut din anul 1995, conform informațiilor oferite de către argeșeanul Eduard Dima, director general adjunct al DRDP București. DN 7 București – Pitești are o lungime totală de circa 22 km pe raza județului Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI