23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ion Mînzînă: „Am participat astăzi cu multă bucurie în suflet la slujba de resfințire a Bisericii “Sfântul Nicolae – Popa Savu” din Câmpulung

Ion Mînzînă: „Am participat astăzi cu multă bucurie în suflet la slujba de resfințire a Bisericii “Sfântul Nicolae – Popa Savu” din Câmpulung, slujbă săvârșită de Înalt Prea Sfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Arhimandritul Caliopie și un sobor de preoți.

Este prima sfințire a Bisericii după 1989 și nu întâmplător: lăcașul de cult a fost reabilitat recent cu bani europeni, ca urmare a unui proiect derulat de Arhiepiscopie prin ADR Sud Muntenia, cu sprijinul Consiliului Județean.

Păstrăm și transmitem mai departe astfel o parte importantă a patrimoniului cultural și spiritual atât de bogat de pe meleagurile Argeșului și Muscelului.

Biserica are și hramul “Buna Vestire”. Într-adevăr, bună veste am primit astăzi la Câmpulung, prima capitală a Țării Românești și loc sacru al dreptei credințe strămoșești! Dumnezeu să-i ocrotească pe argeșeni!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site