20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Invitație la Zilele Municipiului Curtea de Argeș

Invitație la Zilele Municipiului Curtea de Argeș

Primăria Municipiului Curtea de Argeș împreună cu firma Autentic Events din Brașov vor organiza Zilele Municipiului Curtea de Argeș. Timp de 6 zile organizatorii vor oferi participanților distracție și relaxare. Iată cum sună invitația la eveniment:

《 Oameni faini din Curtea de Argeş şi nu numai! Ţineţi-vă bine, pentru că pregătim nişte zile super tari, în perioada 10 – 15 AUGUST, la Zilele Municipiului Curtea de Argeş, ce se vor desfăşura pe Platoul de la Sala Sporturilor!
Programul va include concerte cu artişti care ne vor încânta sufletele şi ne vor face să dansăm până seara târziu, iar parcul de distracţii amenajat în “buricul târgului” îţi va da fiori şi zâmbete. Nu contează dacă eşti mic sau mare, vei găsi ceva să-ţi trezească adrenalina, să-ţi facă ziua mai plină de zâmbete şi inima să bată mai tare!

Festivalul va cuprinde şi un food court unde vă veţi putea delecta cu bunătăţi tradiţionale ca la mama acasă, plus food trucks cu preparate inedite, care ne vor satisface toate poftele. Nu am uitat nici de gurmanzii cărora le-am pregătit un festin cu produse tradiționale, cărnuri, brânzeturi și afumături dar și deserturi spectaculoase, turtă dulce, plăcinte, înghețată, produse apicole și bio, clătite, gogoși și multe altele, numai bune de gustat în cadrul festivalului sau de luat acasă.

Ah, şi nu uitaţi de line-up-ul incredibil! Avem artişti de top, dar şi talente locale care ne vor încânta urechile şi sufletele cu muzica lor. O să fie pentru toate gusturile, aşa că hai să fim uniţi prin muzică!

E momentul să ne bucurăm împreună şi să ne sărbătorim oraşul aşa cum se cuvine! Invitaţi-vă prietenii şi familia şi fiţi alături de noi la această sărbătoare de neuitat. Nu rataţi ocazia să trăiţi experienţe magice şi să vă distraţi pe cinste!

Vă aşteptăm cu braţele deschise şi cu zâmbete largi, pregătiţi pentru cele mai tari zile din Curtea de Argeş! Hai să dăm viață oraşului cu o petrecere ca-n poveşti! Ne vedem acolo!
Programul concertelor va cuprinde:

JOI – 10 AUGUST
LOREDANA ȘOTEA
GABRIELLA NASTAS
NICU PALERU
ANDREI BĂNUȚĂ

VINERI – 11 AUGUST
LUCICA BICAN
VALENTIN SANFIRA
GRUPUL DE CHITARIȘTI AI CASEI DE CULTURĂ CURTEA DE ARGEȘ
CARGO

SÂMBĂTĂ – 12 AUGUST
GABI PÂRNĂU
RO-MANIA
AZA
ANTONIO PICAN

DUMINICĂ – 13 AUGUST
ANGELICA STĂNESCU
BOGDAN CIORAN ȘI CODRUȚA RODEAN
DJ PROJECT CU IOANA IGNAT

LUNI 14 AUGUST
LORENA ELENA POTÂRCĂ
VERONICA DINU
MARIUS ȚUGULESCU
OVIDIU HOMORODEAN
GEORGIANA LOBONȚ

MARȚI – 15 AUGUST
RALUCA BASCOVEANU
MITICĂ TAVA
VIOREL PAPUC – NAI
CRINU SPĂTARU
TARAFUL LUI STREAȚĂ
LIVIA CELEA STREAȚĂ ȘI CLAUDIA CHIRȚOI
IRIS  cu CRISTI MINCULESCU, VALTER, BORO

Vă așteptăm cu drag!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI