38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

„Întâlnire cu parfum de lavandă” organizată la Uda

„Întâlnire cu parfum de lavandă” organizată la Uda

Un inedit festival al lavandei, în fapt o întâlnire cu parfum de lavandă în mijlocul naturii, va avea loc de Rusalii în Argeș.

Astfel, sâmbătă și duminică, la Uda, o comună situată în vestul județului, are loc a cincea edițe a evenimentului „Întâlnire cu parfum de lavandă” organizat de un tânăr localnic, Marius Cocean.

Licențiat a nu mai puțin de 3 facultăți (una în Spania) și absolvent a două mastere, Marius Cocean, care deține și o școală de arte marțiale în Pitești (ai cărei sportivi au obținut numeroase premii internaționale, ultimul chiar săptămâna trecută la World Cup Budapesta), are aplecare și către agricultură.

Anul acesta, în preziua și prima zi de Rusalii, îi invită pe iubitorii de frumos și de parfum de lavandă, la Uda de Jos, în lanul său plantat pe un hectar, cu lavandă înflorită, care te îmbie cu mirosul îmbătător.

Dintre atracțiile celor două zile spicuim doar câteva: realizarea de fotografii și filmulețe în lanul de lavandă, participarea la diverse ateliere de creație, (buchete și coronițe cu lavandă de diferite soiuri și culori), participarea la spectacole artistice alături de Ansamblul de călușari „Mugurașii” din Optași – Olt și de formația Iulian Brezan din localitate. Nu lipsesc expozițiile cu buchete, parfum și ulei esențial de lavandă.

Dna Lili, mama organizatorului manifestării în aer liber, îi așteaptă pe vizitatori cu cele mai bune și apetisante gogoși.
Programul de desfășurare a evenimentului este, atât sâmbătă cât și duminică, de la 10,00 la 21,00, dar lanul de lavandă poate fi vizitat până pe 25 iunie.

Detalii și pe pagina de facebook Levănțica Lili: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063617231247

Constantin PAȘOL – Radio România
Foto: Marius Cocean

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site