24.3 C
Pitești
24 sept. 2023

Înmormântarea chestorului Dan Fătuloiu

Chestorul de poliție Dan Fătuloiu a murit duminică seara, în urma unui infarct. El avea 66 de ani și se pensionase din anul 2013.

Astăzi, cunoscutul ofițer superior de poliție este înmormântat la Topoloveni, locul unde și-a petrecut ultimii ani din viață.

În jurul orei 10, sicriul cu trupul lui Dan Fătuloiu a fost adus la Catedrala din centrul orașului  pentru a i se face slujba de înmormântare.

Procesiunea tristă a adunat toată conducerea Inspectoratului Județean de Poliție, mulți ofițeri de poliție, foști colegi ai decedatului, printre care l-am văzut pe generalul Nicolae Berechet, primarul Gheorghiță Boțârcă, alte autorități. Numeroase coroane cu mesaje de respect au însoțit cortegiul tristeții. Fanfara militară a intonat imnul funerar atunci când sicriul a fost adus și purtat pe brațe la intrarea în catedrală. O atmosferă ce arată o imensă tristețe, dar și o decență a  durerii. La fel cum a fost, profesional, omul Dan Fătuloiu. Un ofițer demn, decent, cu un parcurs profesional excepțional, o emblemă a poliției în Argeș și nu numai.

La ora 12 va începe slujba de înmormântare. Dan Fătuloiu va fi înmormântat cu onoruri militare.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI