14.3 C
Pitești
03 oct. 2023

Începe Festivalul Analogue – Mioveni

Începe Festivalul Analogue la Mioveni, iar jandarmii argeșeni își iau măsuri de asigurare a ordinii și siguranței publicului.

《 În perioada 25-27 august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș alături de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, asigură măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice prilejuite de Festivalul Analogue pe platoul Făget, din orașul Mioveni.

Jandarmii argeșeni vor lua măsuri pentru a asigura ordinea publică și protecția participanților la acest eveniment, având în acest sens efective sporite prezente în zona desfășurării festivalului.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, dar și prevenirea și combaterea traficului sau consumului de substanțe interzise.

Atragem atenția asupra faptului că pentru a avea acces în zona festivalului, pe lângă biletul de acces, minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau un tutore adult, iar cei cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani au nevoie de un acord parental semnat.

Pentru a evita producerea unor incidente, le recomandăm participanților să nu se implice în acțiuni și fapte care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să se delimiteze de orice formă de violență fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente și să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine.

De asemenea, dacă sunt însoțiți de copii să îi supravegheze cu atenție, să acorde o atenție sporită bunurilor personale (genți, rucsacuri), iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite cu încredere sprijinul jandarmilor sau polițiștilor prezenți sau să apeleze numărul unic de urgență 112.,》

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI