17.6 C
Pitești
23 sept. 2023

Începe demolarea stadionului

Luni începe demolarea stadionului

Primăria municipiului Pitești a anunțat azi că începând de luni stadionul vechi intră în procedura de demolare.

Asocierea de firme care a câștigat licitația, al cărui lider este firma Hyatt Development, s-a angajat prin contract să termine demolarea în 6 luni. Dar reprezentantul firmei a promis că în aproximativ 4 luni stadionul va fi demolat. Acest lucru ar prinde bine viitorului proiect de construire a celui nou.

《 În perioada următoare va începe demolarea vechiului stadion ,,Nicolae Dobrin”

Astăzi, 12 septembrie 2023, reprezentanții Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului au semnat contractul de ,,Desființare imobil Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”, în vederea realizării, pe același amplasament, a obiectivului de investiții ,,Construire Stadion Nicolae Dobrin, strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”.
Executantul este Asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin Lider de asociere Hyatt Development 2011.
Valoarea contractului este de 4 563 096,33 lei, iar durata execuției contractului de demolare este de 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.》, a transmis primăria, prin departamentul Comunicare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI