4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

În curând: Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2023

În curând: Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2023

Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ajuns la a VII-a ediție, va avea loc anul acesta duminică, 29 octombrie, de la ora 18:00, la Filarmonica Pitești.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Pitești și de Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești, cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de artiști consacrați ai genului: Grupul Folk P620, Adrian Bezna și Mircea Baniciu &Band. Prezintă Ion Marinescu de la Radio România Actualități.

Juriul va fi format din personalități din domeniul muzical: conf. univ. dr. Gheorghiță Stroe – șef al Catedrei de Muzică a Universității Pitești (președintele juriului), prof. dr. Camelia Văduva-Clavac – asistent universitar, profesor de canto în cadrul Universității Pitești, Valentin Sprîncenea – profesor de chitară clasică la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” Pitești, Adrian Bezna – cantautor, poet, și Andrei Bulf, directorul artistic al festivalului.

Preselecția pentru concursul de interpretare va avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții (Centrul Cultural Pitești), iar spectacolul se va desfășura duminică, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești. Aspiranții la premiile și trofeele festivalului se pot înscrie până pe data de 27 octombrie 2023.

Regulamentul festivalului și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției.
Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești – 0248/219976 sau să scrieți la adresa oficială de e-mail: cultcentre@yahoo.com.

Biletele pentru Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2023 vor fi puse în vânzare de luni, 9 octombrie, la casieria Filarmonicii Pitești. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI