13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

În 5 luni, pod nou la Valea Iașului

În 5 luni, pod nou la Valea Iașului

Consiliul Local Valea Iașului, la propunerea primarului Cristian Enescu, a aprobat în ședința din această săptămână indicatorii tehnico-economici precizați în Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru obiectivul „Construire pod peste pârâul Valea Bădilii, comuna Valea Iașului”.

Acest pod va deservi 40 de gospodării din satul Borovinești, făcând legătura între satele Cerbureni și Borovinești, o legătură vitală între cele două zone ale comunei, pentru că locuitorii din cele trei sate din zona DN7C (Cerbureni, Mustățești și Valea Uleiului) trec prin Curtea de Argeș ca să ajungă la primărie ori la dispensar sau la școală.

Cu acest pod modernizăm și Strada Sorine prin programe europene, legătura între Cerbureni și Valea Iașului.》, ne spune primarul Cristian Enescu.

Obiectivul este în faza de proiectare, iar durata până la finalizarea lui va fi de 5 luni, din care două luni pentru proiectare și 3 luni pentru execuție.

Finanțarea a fost obținută prin Compania Națională de Investiții, valoarea totală fiind de 1.892.192,59 lei inclusiv TVA. Bugetul local va contribui doar cu o mică parte, respectiv 47.650 lei, restul fiind asigurați din bugetul de stat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI