22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Imagini dezolante și îngrijorătoare cu stațiile de autobuz din Pitești

Am luat la rând stațiile de autobuz de pe principala arteră de circulație a autobuzelor (de la Fabrica de Bere până spre Bascov) și ce am găsit ne-a îngrijorat. Unele arată execrabil, mizerabile, cu tot felul de desene și afișe, dar majoritatea sunt un real pericol pentru cetățeni, geamurile stau să cadă, sunt desprinse din lăcașuri, lipsesc sau sunt sparte, cutiile electrice ruginite, firele sunt „în bătaia vântului”, dezizolate și atârnând periculos și dizgrațios, panouri lipsă etc. Băncile de așteptare sunt pline de slin, de ți-e silă să te așezi pe ele, unele din cauza „chiriașilor de noapte” care și-au făcut culcușuri pe aici, coșuri de gunoi pline sau dând pe afară, în fine… ce e, nu e bine.

Fotografiile vorbesc mai bine decât am putea descrie noi în cuvinte, unele imagini sperăm să mobilizeze autoritățile cât mai rapid cu putință, să se facă o curățenie mai aplicată și măcar o reparație cât de cât, care să înlăture pericolul iminent, dacă nu se poate face modernizarea lor în întregime.

De ani de zile știm că s-au făcut proiecte de reabilitare a stațiilor de autobuz, dar constatăm că ele există doar pe hârtie, nu s-a reușit punerea lor în practică. Poate acum!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site