26.6 C
Pitești
19 iun. 2024

Imagini cu Lotul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu

Imagini cu stadiul lucrărilor la Lotul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu, mai exact porțiunea dintre Mănicești și Merișani, au fost postate în urmă cu o oră pe canalul său de youtube de către Constantin Mateescu:

Din imagini se poate vedea că Webuild a făcut progrese vizibile, construcția autostrăzii este în grafic, iar lucrările sunt de calitate. Între timp, s-a soluționat și problema „drumului îngustat”, scrie dl. Mateescu.

De asemenea, comentariile sunt favorabile, oamenii spunând doar că ritmul lucrărilor ar putea fi îmbunătățit. Bineînțeles că este necesar să se respecte tehnologia. 《 Procesul presupune mai multe etape: întâi se așterne un strat de anrobat bituminos cu criblură, apoi mixtură asfaltică, iar la final de tot stratul de uzură.》, scrie Constantin Mateescu.

Constantin Mateescu spune că, din informațiile primite de la constructor, secțiunea dintre nodurile rutiere Bascov și Băiculești va fi deschisă la finalul anului viitor, crea ce ar fi absolut ideal, pentru că chinul de la Bascov devine din ce în ce mai greu de suportat.

Foto & video: Constantin Mateescu

Abonați-vă la canalul său de youtube pentru mai multe imagini cu Autostrada în construcție. Omul postează la câteva zile imagini filmate cu drona de pe șantierele A1, fiind un pasionat de infrastructură. Mulțumim!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site