16 C
Pitești
01 iun. 2023
spot_img

Pe ce se duc banii județului…

Ieri, 26 august 2021, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, desfășurată prin mijloace electronice (on-line).
Hotărârile Consiliului Județean Argeș sunt afișate pe site-ul instituției. Iată care sunt principalele hotărâri adoptate în ședința de ieri:

1. Proiect de hotărâre privind finanțarea Campionatului Mondial de Maraton 2021 – BASCOV – ARGEȘ – ROMÂNIA (pentru categoriile Juniori, Tineret sub 23 de ani – U23, Seniori) care va avea loc în județul Argeș, în perioada 30.09 –03.10.2021. Suma alocată, în vederea unei bune organizări și a continuării tradiției competiționale de kaiac-canoe în județul Argeș, la un nivel performant, este de 12.000 lei.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de Parteneriat
între Județul Argeș și S.C. Ceetrus România SRL, în cadrul proiectului „Copiii Argeșului Sădesc Viitorul”, în vederea organizării unui festival de toamnă în perioada 17-26 septembrie 2021. Obiectul Acordului îl constituie cooperarea părților în vederea susţinerii proiectului „Copiii Argeșului Sădesc Viitorul”, cu participarea Consiliului Județean Argeș, cu activități cultural-artistice ale instituțiilor de cultură subordonate.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de Asociere între Județul Argeș și Asociația culturală Historia Renascita, în vederea organizării Festivalului “Transalutanus Fest”, Jidova 2021, ediția I, în perioada 08-10 octombrie, la Castrul Roman Jidova. C.J. Argeş a alocat 20.000 lei, pentru cheltuielile necesare (masă, cazare, transport și alte cheltuieli).
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de Asociere între C.J. Argeș, Asociația Culturală „D.G. Kiriac” Pitești și Comunitatea Evreilor Pitești, pentru susținerea financiară în sumă de 6.000 de lei, în vederea organizării unui Concert vocal-simfonic la Sinagoga din Pitești, în data de 9 septembrie 2021, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la construirea Sinagogii și a sărbătoririi Anului nou evreiesc.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului „Renașterea” de către Teatrul ,,Alexandru Davila” , proiect EU de Cooperare culturală – Europa Creativă 2021-2027.
Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului „Eco-Scene (s)” de către Teatrul „Alexandru Davila”, proiect EU de Cooperare culturală – Europa Creativă 2021-2027.
6.  Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea burselor pentru elevii din învăţământul preuniversitar special de stat în anul şcolar 2021 -2022.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcții și a
Regulamentului de organizare și funcționare ale Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei a Statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale „Teatrului Alexandru Davila” Pitești.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea achitării cotizației Județului Argeș către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – ADI Molivișu pe anul 2021.
10. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special Asociației de dezvoltare intercomunitară de utilitate publică pentru serviciul de transport public local “ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC PITEȘTI”.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Oportunitate și a modalității de organizare și gestiune a Serviciului Public de Transport Local de Călători
pe aria unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transportul Public Pitești.
12.  Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș asupra imobilului clădire C1, situat în Ștefănești, sat Valea Mare Podgoria, str. Cavalerului nr. 2A.
13. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș asupra spațiilor și a terenului în care își desfășoară activitatea Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Pitești, situate în Pitești, str. Aleea Victor Mărtoiu, nr. 1.
14. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Teatrului Alexandru Davila asupra imobilui Grădina de Vară, situat în Pitești, str. Victoriei, nr. 17.
15. Proiect de hotărâre privind avizarea Strategiei de contractare, a Studiului de fundamentare, a Studiului de oportunitate, a Regulamentului serviciului și a Documentației de atribuire pentru delegarea prin concesiune a gestiunii activității de colectare separată și transport separat al deşeurilor municipale, operarea Stației de transfer Câmpulung, sortarea și compostarea deșeurilor municipale, în Zona Câmpulung, județul Argeș.
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Strategic pentru anul 2021 semestrul II, în domeniul ordinii publice la nivelul Judeţului Argeş.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 43.227.000 lei în vederea asigurării cofinanțării și prefinanțării proiectelor de interes județean finanțate din fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI