17.6 C
Pitești
14 apr. 2024

Hora Satului de Mărțișor, la Stâlpeni

Hora Satului la Stâlpeni

Un eveniment mult așteptat de către locuitorii comunei Stâlpeni este Hora Satului, desfășurat la Căminul Cultural Livezeni din localitate, în organizarea autorităților locale și a Consiliului Județean Argeș, prin Centrul Județean de Cultură și Arte. Proiectul cultural „Hora Satului” este inițiat de Lavinia Coandă și Bogdan Panțiru.

La eveniment este prezent Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, însoțit de deputați, senatori, subprefectul județului și de consilieri județeni PSD, care au ținut să-și arate respectul și prețuirea față de cetățenii din Stâlpeni și totodată sprijinul politic pentru primarul Gabi Șerbănoiu și echipa sa de la primărie și de la PSD Stâlpeni.

Cu această ocazie, președintele Ion Mînzînă a oferit flori doamnelor și domnișoarelor din public.

Ea e Ana și e foarte bucuroasă de mărțișorul primit

La eveniment participă, alături de primarul Gabi Șerbănoiu și de viceprimarul comunei, Nicoleta Machedon, de consilierii locali și de săteni, și copiii din Ansamblul artistic Pițigaia.

Programul artistic este susținut de membrii ansamblului Pițigaia din comună, dar și de artiști consacrați invitați la eveniment. După aceea participanții sunt invitați la joc, pe ritmuri săltărețe de sârbe și hore tradiționale.

Evenimentul este în plină desfășurare, fiind transmis LIVE pe pagina noastră de facebook.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI