19.3 C
Pitești
12 apr. 2024

Hai, băieți, că ne grăbim!

Hai, băieți, că ne grăbim!

Deși șoferii care circulă pe DN 73, în zona Mărăcineni – până la sensul giratoriu spre Mioveni, își blesteamă zilele și abia așteaptă să se termine odată lucrările de asfaltare, muncitorii care sint angajați la acestea trag vizibil de timp, pentru că „timpul trece  leafa merge”.

La ora 8.52 am trecut prin zonă, în drum spre Mioveni, iar echipa era completă, dar… la cafea. Nu era niciun șef care să le dea de lucru, n-aveau niciun stres! Am zis: „oameni suntem, își beau și ei cafeaua după care își continuă treaba”, că doar firma s-a angajat  la niște termene…

Mai vedea! Când ne-am întors, peste trei ore, erau în același loc, aparent tot la cafea. Și utilajele în aceeași poziție: statică. Încet, foarte incet, în ritm de melc, pe nervii și timpul pierdut de șoferi în trafic, lucrările se vor face și vor fi chiar și plătite… generos  bineînțeles, ca din „buzunarul statului” – sute de mii (sau chiar milioane) de euro, – că nu prea mai găsești oameni care vor să muncească, firmele fiind nevoite să aducă… nepalezi.

„Pauzele lungi și dese/ Cheia marilor succese!”, era un proverb românesc din „folclorul comunist”. Dar e mai actual ca niciodată și în prezent, deși „privatizarea” ar trebui să fie motorul economiei. Motorul, nu frâna! Hai, băieți, că ne grăbim!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI