16 C
Pitești
01 iun. 2023
spot_img

Gentea, mesaj către directori: „Nu lăsați copiii în frig…!”

În urma unei reclamații a unui părinte de copil de clasă pregătitoare de la Școala 13 „Mircea cel Bătrân”, cum că este frig în clase, primarul Cristian Gentea a reacționat rapid, punând lucrurile pe făgașul normal. Directorii de școli trebuie să găsească echilibrul între asigurarea unei temperaturi normale în clase, care să garanteze sănătatea copiilor și economia de agent termic. În viziunea primarului, sănatatea copiilor primează.

《 Așa cum am anunțat, în urma sesizărilor părinților, am reacționat imediat și am remediat situațiile punctuale în care copiii sunt obligați să învețe în săli de clase neîncălzite!

Vom monitoriza cu atenție cum se asigură condițiile termice în unitățile de învățământ din municipiu.

Din cele 47 de unități cu personalitate juridică, 28 sunt racordate la rețeaua centralizată de termoficare, 16 au centrală termică proprie și 3 folosesc ambele sisteme de încălzire.

În 17 octombrie 2022 a început furnizarea energiei termice pentru încălzire în sistemul centralizat din municipiul Pitești, asigurând temperaturi interioare corespunzătoare.
Școlile care au centrale proprii trebuie să se alinieze!

Facem apel la responsabilitatea și buna credință a managerilor de școli și grădinițe: nu lăsați copiii în frig, dar nici nu risipiți energia!

Sezonul rece se apropie, contextul energetic european extrem de complex ne obligă să facem eforturi pentru a găsi echilibrul între asigurarea condițiilor normale din punct de vedere termic în locuințe, școli, locuri de muncă și utilizarea responsabilă a resurselor!》, este mesajul primarului Cristian Gentea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI