10.9 C
Pitești
17 oct. 2021
spot_img

Gata cu PANDEMIA, ne va umili… PROSTIA! (Articol de opinie)

Toată țara așteaptă, cu mult interes și preocupare, cel mai important și mediatizat spectacol al anului, cu 5000 de invitați, selectați după culoarea măștii, care vor hotărî, ca o instanță de judecată, cui i-l vor încredința pe ,,ăla micu”, deși paternitatea este revendicată de mai multe interese. Candidații vor fi testați – unul la dicție, celălalt la șofat. Nu vor fi folosite teste PCR pentru a nu se confunda cu un alt partid și nici nu vor apela la DSP-uri, personalul acestora fiind în sală sau în liberele de sfârșit de săptămână.

Până la stabilirea rezultatelor, va fi ascultată alocuțiunea președintelui de țară, care se va adresa întregului popor, evitând în ,,motorul de căutare” cuvintele: răceală, anticipate, izoletă, golăneală. Va insista pe unitatea partidului, pe restricțiile care trebuie respectate, că sunt interzise întâlnirile și adunările cu peste 100 de persoane (acum nu se pune!), că ,,micuțul” trebuie îngrijit, el ,,pierzând în greutate” în ultimul timp, motivându-și intenția de a-l încredința unei persoane care îl va crește ,,americănește”. De asemenea va arăta că a obținut consimțământul ,,marelui aliat” pentru a retrage oștile din Kandahar spre a le disloca în ,,zonele roșii” ale țării în lupta, culmea, nu cu virusul, ci cu ciuma roșie!

În cadrul spectacolului vom asista, prin intermediul televiziunilor care au mediatizat evenimentul mai mult decât capturarea lui Sadam Husein sau invazia în fosta Iugoslavie, la concursuri de aroganță și îngâmfare, de ridicare la rang național a produsului școlii românești din ultimii ani – analfabeții funcționali – aceștia reprezentând instituții ale statului real și nu culegători de sparanghel.
Se va face referire la ,,România educată și umilită”, își vor face numărul ,,miss-urile” partidului care ne vor cere ,,să le privim în ochi” pentru că altceva nu avem ce vedea, sau ne vor vorbi despre ,,centurile” marilor orașe mai puțin folosite în ultimul timp pentru a elimina poluarea și a curăța planeta!

În final, învinsul și coechipierii săi își vor recunoaște eșecul, se vor angaja că susțin echipa câștigătoare și o vor sprijini necondiționat, vor milita pentru refacerea coaliției chemând la ciolan și tort pe toți cei care au plecat de la guvernare devenind ,,căutători” de AUR. Vor urma aplauze, îmbrățișări, pupături și gesturi care vor sfida și speria virusul, existând condiții pentru declararea victoriei împotriva ,,pandemiei” și probabil încă trei ani, fosta și viitoare coaliție va impune restricții dure pentru ca populația să nu se contamineze cu ciuma roșie, folosind procente, statistici, scenarii spre a delimita și domina zonele de interes.

Până va fi adusă șampania, invitații, cei 5000 de contaminați, vor urmări filmul ,,Adio, dar rămân cu tine”, fiind flancați de băieții de serviciu ai serviciilor direct implicate pentru a le distribui porția de…

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI