13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

Franceza – limba cea mai iubită la Mioveni

Franceza – limba cea mai iubită la Mioveni.

Anual, la 20 martie, 75 de țări membre ale Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF) celebrează Ziua Internațională a Francofoniei.
Cu această ocazie Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Școala Gimnazială „GEORGE TOPÎRCEANU”, Mioveni, a dat naștere proiectului Les Journées de la Francophonie.

《 Scopul acestuia constă în consolidarea încrederii în necesitatea unei limbi străine moderne, valorificarea potențialului intelectual, artistic și creativ al copiilor, precum și promovarea talentului copiilor de a se manifesta în limba franceză.

Proiectul cuprinde activități unde elevii au realizat lucrări, prin tehnici diferite colaje, desene, planșe, care s-au reunit în expoziția prezentată în foaierul Centrului Cultural Mioveni.》, se arată în comunicatul instituției.

Limba franceză este foarte importantă la Mioveni. Să nu uităm că investitorul numărul 1 în Mioveni este francez. Așadar, îndreptarea copiilor spre a învăța această limbă este foarte necesară și extrem de benefică pentru viitorul copiilor de aici.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI