0.9 C
Pitești
09 feb. 2023
spot_img

Foștii studenți nu îl vor uita niciodată!

Foștii studenți nu îl vor uita niciodată! Și nici colegii din Unicersitatea din Pitești!

A încetat din viață prof. univ. dr. Niculescu Mugur, profesor, antrenor și mentor a numeroase generații de studenți, sportivi și profesori în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Pitești.
La nivelul ecihipelor de club, a antrenat în mai multe rânduri formațiile de volei din Pitești, dar și Rapidul, cu care a obținut locul 3 în 1990, în Cupa CEV. În perioada 1991-1995, a activat ca antrenor-coordonator al CS Dijon Cote D’Or Volleyball din Franţa. Antrenor Emerit, acesta a fost decorat în anul 2004 cu Medalia „Meritul Sportiv”, clasa a III-a.
În paralel cu cariera sportivă, prof. univ. dr.  Mugur Niculescu a avut și o prodigioasă activitate academică, activând în cadrul Universității din Pitești, fiind decanul Facultății de Educaţie Fizică şi Sport pe durata a două mandate, între 2004 și 2012.
De-a lungul activității sale academice a publicat mai multe cărţi şi manuale şi a prezentat comunicări la diferite sesiuni ştiinţifice naţionale şi internaţionale.
A fost îndrumător de doctorat în cadrul Universității din Pitești, coordonând numeroase teze de prestigiu.
Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face începând de mâine, miercuri, 18 ianuarie, după prânz, la capela Bisericii Sfânta Vineri din Pitești.

Condoleanțe familiei!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!