14 C
Pitești
19 iun. 2021
spot_img

Focar de infecţie! Un nou caz de poluare a apei cu sânge, la Bascov

Îmi cer scuze dacă vă stric seara cu asemenea imagini, dar nu suntem bătaia de joc a nimănui, nu trăim pe marginea Gangelui, nu suntem o țară din lumea a treia. 
Astă seară, Bascov, zona străzii Serelor, un canal care se scurge în râul Argeș. Apa aceea ajunge în rețeaua publică, apa aceea infestează solul. Un alt abator, un nou focar de infecție.
Poate că e nevoie de măsuri mult mai drastice, de amenzi mai mari, de sistarea activității, de luarea unor decizii ferme, fără teamă, fără a ceda presiunilor.
Aceste mizerii trebuie să înceteze și spun asta în numele meu, al colegilor mei consilieri și al cetățenilor din Bascov„, scrie dl. Cătălin Andrei pe pagina sa de facebook.
Imaginile postate sunt de natură să ne îngrijoreze şi în acelaşi timp să pună în mişcare URGENT Garda de mediu. Rugăm mult ca mâine, 19 mai, la prima oră, ofiţerii Gărzii de mediu să facă un control la această locaţie, pentru ca abatorul vinovat să nu aibă timp să-şi acopere urmele, cum s-a întâmplat într-un caz precedent, arhicunoscut publicului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI