14 C
Pitești
19 iun. 2021
spot_img

Festivalul internațional de șah SUPREM Pitești s-a încheiat cu victoria maestrului internațional Marius Abramciuc din Republica Moldova


Șahistul moldovean a fost pus în dificultate în fiecare rundă, dar a dat dovadă de un spirit de luptă, o voință și abnegație excepționale reușind să câștige toate punctele puse în joc.
Medalia de argint a fost cucerită in extremis de piteșteanul Matei Capragiu, legitimat la Clubul Central de Șah București, iar medalia de bronz a fost cucerită de copilul minune al șahului buzoian, Adrian Popescu, legitimat la Gloria Buzău. Pe podiumul general au urcat încă doi șahiști excepționali, piteștenii George Bădulescu, legitimat la ACS Alfil Pitești (Locul IV) și Lucian Pârjol, legitimat la Clubul de Șah Noul Regat Pitești (Locul V).
Clasamentul feminin a fost ocupat de: Antonia Ciobanu – medalie de aur, Rebecca Voicu – medalie de argint și Timeea Barbu – medalie de bronz.
În cadrul festivalului au fost decernate premii și la alte categorii după cum urmează:
Categoria Elo 1600 – Filipescu David, din Craiova – medalia de aur;
Categoria U1400 Elo – Dobre Daniel, din Pitești – medalia de aur;
Categoria U1200 Elo – Teodor Rădulescu, din Pitești – medalia de aur;
Categoria sub 14 ani – George Corbu, din Timișoara – medalia de aur, Panaite Mihai, din Pitești – medalia de argint și Octavian Mihai Călin, din București – medalia de bronz.
La categoria U12 medalia de aur a fost cucerită de Andrei Podea, din Pitești, medalia de argint a fost cucerită de David Hărăbor, din București, iar medalia de bronz i-a revenit piteșteanului Sebastian Bălan.
La categoria U10 s-a evidențiat un copil extraordinar din Buftea, Andrei Catruna Matei, care a cucerit medalia de aur după câteva partide în care a dat dovadă de o creativitate de excepție. Titlul de vicecampion i-a revenit piteșteanului David Runceanu – medalia de argint, iar medalia de bronz a fost cucerită de Cezar Mihăilă, din Pitești.
Felicitări tuturor sportivilor!

(Sursa: fb/clubul de șah Micul Regat)

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI