26.6 C
Pitești
19 iun. 2024

FC Argeş a primit licenţa UEFA!

Alb-violeţii vor putea juca în competiţiile europene. FC Argeş a primit licenţa UEFA! 
FC Argeş a primit o veste foarte bună acum câteva zile de la forul de la Nyon. Clubul nostru a primit licenţa UEFA pentru a putea evolua în sezonul viitor în cupele europene.
Potrivit noului sistem de desfășurare al Ligii I, primele două clasate din play-out vor susține un meci de baraj iar învingătoarea va juca împotriva ultimei echipe din play-off aflate pe loc de cupă europeană.
Vasile Popa: „Rezultatele de până acum ne dau speranţe!”
Oficialii grupării din Trivale aşteptă acum ca FC Argeş să-şi câştige şi pe teren dreptul de participare în Conference League: „Procesul de licenţiere a început odată cu startul noului sezon de Liga I. Nu a fost o muncă uşoară, însă nu am avut emoţii că nu putem îndeplini cele cinci criterii obligatorii pentru obţinerea licenţei pentru Liga I. În paralel cu licenţa pentru Liga I am depus documentaţia şi pentru obţinerea licenţei UEFA pentru a putea juca în cupele europene în sezonul viitor. Au fost ceva emoţii întrucât trebuia să avem trei ani de participare în Liga I pentru acordarea acestei licenţe. UEFA a admis această excepţie de la regulă şi ne-a acordat dreptul de participare în competiţiile europene. Rezultatele de până acum ne dau speranţe că putem prinde o cupă europeană şi din play-out. A fost o muncă în echipă pentru obţinerea acestei licenţe şi pot spune că am avut o colaborare foarte bună cu colegii de la celelalte departamente cărora vreau să le mulţumesc pe această cale ” a declarat Vasile Popa, responsabilul clubului FC Argeş cu licenţierea.

Ultima participare a echipei din Piteşti în Cupa UEFA a fost ediţia 1998-1999, când au întâlnit Celta Vigo, pierzând la Piteşti cu 1 la 0, pe 15 septembrie 1998 şi fiind învinşi destul de categoric, în deplasare, cu scorul de 7 la 0, pe 29 septembrie 1998. Din echipa de atunci a lui FC Argeş făceau parte jucători ca: Adrian Mutu, Constantin (Jean) Barbu, Constantin Schumacher, Adrian Neaga, Valentin Năstase, Bogdan Vintilă şi Dănuţ Coman.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site