18.1 C
Pitești
14 iun. 2024

Fântâna muzicală din Piața Primăriei revine la programul de vară

După o lungă perioadă în care spectacolul de lumini și sunet al fântânii muzicale din centrul municipiului Pitești nu a putut fi admirat de către piteșteni, din cauza contextului pandemic și a restricțiilor impuse de starea de alertă, aceasta revine la programul obișnuit de vară.
Astfel, de vineri, 9 iulie, în fiecare weekend, fântâna muzicală își va bucura admiratorii cu jocurile de apă și lumină, sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese.
Piteștenii și vizitatorii care vor să-și petreacă serile în preajma fântânii muzicale se pot bucura de acest spectacol, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:30 – 22:00.

Fântâna muzicală din Piața Primăriei Pitești a fost inaugurată în anul 2008, de Zilele Orașului Pitești, având forma unui sector de cerc și fiind dotată cu jeturi prin care este aruncată apa, la o înălțime de maximum 10 m. Reflectoarele au lumină dinamică și pot genera un spectru larg de culori, fântâna funcționând pe baza unui soft specializat, care sincronizează sunetul (piese muzicale) cu jeturi de apă și lumini.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site