13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Expoziție de mașini de colecție în centrul Piteștiului

Pasionații de mașini vechi, modele inedite, pot vizita astazi, in Piața Primăriei din Pitești, expoziția inedită, „Retroparada Primăverii” 2022, eveniment organizat de către Retromobil Club România.
Piteștenii pot admira, între orele 10:00 și 13:00, peste 25 de autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ’90, aflate în colecția membrilor filialei RCR din județul Argeș.


Retroparada Primăverii este un eveniment cu o tradiție de 24 de ani, care, prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor Retromobil Club România, reprezintă o ocazie de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol, având o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele. De la copil la bunic, autoturismele de colecție trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață.
Pentru pasionații care nu pot ajunge la expoziție, am făcut câteva fotografii. Pentru cine dorește să le vadă „pe viu”, expoziția poate fi vizitată gratuit. Grăbiți-vă!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI