16.5 C
Pitești
03 oct. 2023

Exercițiu în forță al jandarmilor argeșeni

Exercițiu în forță al jandarmilor argeșeni

Intervenție la conductele de transport produse petroliere pentru capturarea unor elemente ostile surprinse când sustrag produs petrolier din conducta magistrală și care folosesc arme de foc împotriva jandarmilor – acesta a fost scenariul unui exercițiu de antrenament al jandarmilor argeșeni ce s-a desfășurat astăzi în zona de protecție a conductelor magistrale din județul Argeș.

În zonele comunelor Leordeni și Poiana Lacului s-a desfășurat un exercițiu de intervenție organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, în colaborare cu Inspectoratul General de Aviație al M. A. I..

Tema exercițiului a fost modul de acțiune al forțelor de intervenție în situația în care elemente ostile sustrag petrol din conducta magistrală.

Scopul a fost antrenarea personalului structurilor participante, pentru dezvoltarea aptitudinilor necesare în vederea gestionării eficiente a unei situații reale, a cooperării forțelor participante, modului de executare a intervenției și a timpului de reacție.

Datorită vitezei de reacție, intervenției și comunicării dintre structurile participante, activitățile din cadrul exercițiului au fost executate în cel mai eficient mod posibil.

Suntem convinși că în cazul unor evenimente reale, vom depune aceleași eforturi pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor ce ne revin !

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI