20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Excelență în educație, la Școala Gimnazială I.L.Caragiale

Excelență în educație, la Școala Gimnazială I.L.Caragiale

Clopoțelul s-a auzit astăzi vesel în curtea Școlii Gimnaziale I.L.Caragiale Pitești, marcând cei 46 de ani de existență și reunind profesori, elevi și părinți, cu ocazia deschiderii noului an școlar.

După o vacanță minunată, elevii s-au întors la școală dornici să descopere tainele cunoașterii. Au fost întâmpinați de chipurile calde ale doamnelor și domnilor profesori, într-un decor festiv. Fiecare profesor și-a așternut sufletul în surprizele pregătite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Directorul școlii, prof. Laurențiu Mustață, a deschis festivitatea, transmițând gândurile sale bune tuturor celor prezenți. De asemenea, a subliniat importanța parteneriatului școală-elevi-părinți, ce are un rol major în buna desfășurare a actului didactic.

Mulțumim pentru încrederea acordată

Misiunea școlii I.L.Caragiale este să valorifice potențialul fiecărui copil, să îi ofere șansa să fie unic, să se simtă în siguranță în școală, fiind născut pentru a reuși:

„Stimați părinți, vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Vă rugăm să ne fiți alături în continuare!

Stimați colegi, vă mulțumesc pentru dăruirea dumneavoastră și pentru profesionalismul de care dați dovadă în fiecare an. Vă urez să fiți sănătoși, puternici, răbdători și vă doresc multă putere de muncă.

Pe această cale, le urăm tuturor elevilor mult succes, curaj, amintindu-le mereu că școala nu este numai un loc al cunoașterii, ci și unul al prieteniei.

Mulțumim pe această cale și partenerilor noștri, autorităților locale, Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Primăriei Municipiului Pitești, pentru sprijinul acordat, astfel încât să putem construi un mediu educațional optim, o școală modernă deschisă pentru toți.”

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI