17.6 C
Pitești
14 apr. 2024

Eveniment special la Mioveni de Ziua Femeii

Eveniment special la Mioveni de Ziua Internațională a Femeii: „Pentru tine, Femeie!”

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pe data de 8 martie 2024 un eveniment muzical deosebit intitulat „Pentru tine, Femeie!” va avea loc pe scena Sălii Sporturilor din Mioveni, începând cu ora 18.00.

Organizat pentru a celebra și onora femeile din comunitate, spectacolul promite să ofere o experiență de neuitat prin participarea unor artiști talentați.

Programul serii va fi bogat și variat, oferind o paletă muzicală diversificată. Pe scena Sălii Sporturilor Mioveni vor urca rând pe rând:

🎼 Ansamblul Folcloric Plai de Dor al Centrului Cultural Mioveni: Un ansamblu care va aduce pe scenă tradițiile și frumusețea folclorului local.

🎼 Roxana Dumitrache: O voce puternică și emoționantă ce va încânta publicul cu interpretări de excepție.

🎼 Valentin Samfira și Taraful Cătălin Iancu: Un moment autentic de muzică populară ce va aduce în prim-plan virtuozitatea instrumentelor tradiționale.

🎼 Diana Matei și Taraful Cleante: O prezență scenică unică, dedicată femeilor și iubitorilor de muzică tradițională.

Prețul unui bilet pentru acest eveniment de excepție este de doar 35 de lei și poate fi achiziționat atât de la Centrul Cultural, cât și de la Sala Sporturilor Mioveni, conform programului de lucru al instituțiilor. Este important de menționat că accesul în sală nu este permis copiilor cu vârsta mai mică de 7 ani.

Pentru mai multe detalii și informații, puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0348 445 856. „Pentru tine, Femeie!” promite o seară deosebită, plină de muzică și emoție, dedicată femeilor din Mioveni și nu numai.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI