30.5 C
Pitești
15 iul. 2024

El este tânărul mort în accident la Popești

El este tânărul mort în accident la Popești

Tânărul de 24 de ani mort în accidentul cu scuterul, de pe strada Morii, din comuna Popești, se numește Cătălin Ionuț Șerban. O mare imprudență – aceea de a se urca pe scuter fără a avea permis de conducere și, pe deasupra, și fără echipament de protecție – l-a costat viața. O viață care valora mult mai mult decât orice plimbare cu scuterul.

Din informațiile noastre, tatăl lui lucrează la primăria localității, ca paznic de noapte. Vă închipuiți ce nopți vor urma pentru bietul om, silit să-și îngroape băiatul, în floarea vârstei, decedat într-o astfel de noapte –  fatidică? Mai ales că este a doua oară când această familie trece prin durerea imensă a pierderii unui copil. Aproape că este incredibil.

Nimeni și nimic nu îl mai pot aduce înapoi pe fiul lor drag, crescut cu atâtea eforturi și atâtea nopți nedormite. Atâtea speranțe și vise năruite pentru ce? Pentru o plimbare cu scuterul! Poate tinerii vor avea de învățat ceva din drama acestei familii.

Mai multe mesaje dureroase curg pe paginile de facebook ale prietenilor și rudelor.

《 Ai fost un copil bun… sper să-ți găsești liniștea acolo, sus… Dumnezeu să te ierte… Sincere condoleanțe familiei și putere multă, să poată să treacă peste acest mare necaz…》😢😢😢 – Ioana Ivașcu

《 Dumnezeu să te ierte Cătălin Ionuț Șerban, se pare ca Dumnezeu alege să ia la el numai oamenii buni》 😓 😓😓😓 – Ionela Gabriela

《 Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, frățioru meu, nu te voi uita niciodată》 😭😭😭!!  – Iancu Ionuț David

《 O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens.
Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten și vecin drag!》😢😭😔😌 – Simona Georgiana Oancea.

《 În cursul nopții, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre un eveniment rutier în care un conducător al unui scuter s-ar fi autoaccidentat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Popești, care conducea un moped pe str. Morii de pe raza localității de domiciliu, fără a purta echipament de protecție, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

Echipajul medical care a intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru acesta, constatând decesul.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției a rezultat că cel în cauză nu figurează ca posesor de permis de conducere.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art.192 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc》, a transmis Poliția Argeș.

Condoleanțe familiei! Drum lin, Cătălin!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site