24.3 C
Pitești
15 iul. 2024

El este bărbatul găsit spânzurat la Dacia

El este bărbatul găsit spânzurat la Dacia

Bărbatul găsit azi dimineață spânzurat într-o hală a uzinei Dacia lucra din 1995 la Automobile Dacia. Se numește MARIAN GABRIEL BĂLOI și lucra la secția Caroserie. Locuia în Mioveni și avea trei copii, două fete și un băiat, iar fata cea mare îi dăruise și un nepot. Ceilalți doi sunt încă minori, având 12 și respectiv 16 ani.

Poliția nu a transmis niciun comunicat despre acest incident, dar sursele noastre spun că ar fi lăsat un bilet de adio, într-un buzunar.

Colegii sau cunoscuții care au comentat la știrea noastră au amintit despre stresul mare și presiunea care se pune pe salariați în anumite locuri de muncă, unde nu mai fac față la cât de mult e de lucru, sau de anumite imputații ale unor piese greșite. Alții în schimb spun că era supărat din cauza unor probleme în familie și că ar fi fost în prag de divorț. „Numai Dumnezeu știe ce a fost în sufletul lui!”, concluzionează alții.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace, un om bun și mereu vesel, nicodată nu vorbea pe nimeni de rău!” a scris o doamnă care îl cunoștea bine.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!

CITEȘTE ȘI: Angajat la uzină, găsit spânzurat într-o hală

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site