13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

Echipa PSD Argeș, alături de oamenii din târgul de la Stâlpeni

Echipa PSD Argeș, alături de oamenii din târgul de la Stâlpeni

Echipa PSD Argeș a fost astăzi în târgul săptămânal de la Livezeni, comuna #Stâlpeni. Sute de trandafiri au bucurat nespus doamnele și domnișoarele care în această zi de duminică s-au aflat în târgul de la Livezeni. Un târg care, bine gospodărit de către administrația locală condusă de primarul Gabi Șerbănoiu și viceprimarul Mariana Machedon, a ajuns să fie printre cele mai căutate din județ.

Ministrul Simona Bucura Oprescu a stat de vorbă cu sute de oameni despre nevoile și bucuriile lor, despre muncă și despre pensii, dar și despre viața de zi cu zi și despre ceea ce înseamnă o bună guvernare.

”Am întâlnit gospodari pe care îi definesc munca onestă și seriozitatea. M-am bucurat să văd multe chipuri cunoscute, căci aici, la Stâlpeni, se adună producători și comercianți din zone pe care le cunosc foarte bine. Mă simt de fiecare dată acasă! Acești oameni sunt un exemplu despre ceea ce înseamnă să produci românește și să trăiești din roadele muncii care de multe ori nu este ușoară. Le urez tuturor să aibă o primăvară frumoasă, să se bucure de sănătate și să aibă spor în toate în acest an!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

La Stâlpeni vin atât producători și comercianți locali, cât și din localități din apropiere, precum Mihăești, Schitu Golești, Poienarii de Muscel sau Țițești.

Din echipa condusă de Simona Bucura-Oprescu au făcut parte deputații Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, președinți de organizații, dar și consilieri locali din Stâlpeni și din localități apropiate, precum și numeroși membri ai TSD ARGEȘ.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI