25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Durere sfâșietoare într-o familie din Mihăești

Durere sfâșietoare într-o familie din Mihăești

Astăzi este cea mai tristă zi pentru familia lui Marian Matei, un tânăr de 25 ani, din Valea Popii (Mihăești). Este ziua în care părinții lui îl vor conduce pe ultimul drum. În loc să-l conducă la altar, veseli si fericiți să-l vadă la casa lui, alături de aleasa inimii sale, Anita și Cătălin Matei vor merge, prăbușiți de durere, în urma  unui sicriu, care le va îngropa singura lor speranță, singurul lor copil. Un băiat model, crescut de o familie model.

Cadru militar la o unitate din Brașov, Marian venea des acasă, să-și vadă părinții și iubita. Dintr-o dată, s-a pomenit cu un ochi mai umflat, apoi pleoapa nu-l mai asculta și de la o simplă problemă de care nu și-a făcut inițial griji, crezând, ca orice om care nu a avut probleme de sănătate niciodată, că va trece, că poate a tras curent sau e ceva trecător, până la vestea teribilă dată de medici că Marian are cancer, a durat mai puțin de o lună.

Marian, vesel și fericit între colegii săi (al doilea, de la stânga la dreapta, rândul de sus)

Catălin Matei, tatăl lui Marian, este dascăl la biserica din satul Valea Popii, comuna Mihăești. Oameni cu frica lui Dumnezeu, oameni care au umblat doar în Cuvântul Domnului. Iată însă că Cel de Sus le-a dat cea mai grea încercare a vieții. Fiți tari, fiți puternici, oameni buni! Dumnezeu să vă întărească în marea durere! Și tot El să-l aibă în paza Sa pe Marian! Pe cel care azi va merge, în jalea și plânsul întregii comunități, la locul hărăzit, unde sufletele bune se vor așeza de-a dreapta Tatălui și de unde vă va veghea, așa cum v-a iubit în timpul scurtei sale vieți.

Drum lin printre îngeri, Marian!

 

Foto: Facebook

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI