19.8 C
Pitești
23 sept. 2023

Duminică – Parada portului popular la Mioveni

Duminică – Parada portului popular la Mioveni

Iubitorii tradițiilor argeșene, păstrători sau promotori ai costumelor populare sunt invitați la Mioveni pentru a admira și a celebra costumul popular, această moștenire culturală, păstrată în lada de zestre a valorilor naționale.

Duminică, 14 mai, de la ora 16.00, Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Orașului Mioveni în parteneriat cu Consiliul Județean prin Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, organizează o paradă a portului popular românesc în cadrul manifestării dedicate Zilei Naționale a Portului Tradițional din România, eveniment aflat deja la a șaptea ediție.

《 Îi invităm pe toți cei care vor să se alăture paradei să vină duminică, 14 mai, la Mioveni, îmbrăcați cu portul tradițional, să punem astfel în valoare unul dintre elementele reprezentative care fac parte din zestrea neamului românesc.》, a transmis Primăria Mioveni.

 

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press mai 10, 2023 Duminică – Parada portului popular la Mioveni Iubitorii tradițiilor argeșene, păstrători sau promotori ai costumelor populare sunt invitați la Mioveni pentru a admira și a celebra costumul popular, această moștenire culturală, păstrată în lada de zestre a valorilor naționale. Duminică, 14 mai, de la ora 16.00, Centrul Cultural, Consiliul Local… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI