0.9 C
Pitești
09 feb. 2023
spot_img

Drum lin printre îngeri, domnule doctor!

Drum lin printre îngeri, domnule doctor!

O veste tristă a îndoliat comunitatea noastră, unul dintre cei mai renumiți medici stomatologi din Pitești, Dr. ION ALIN ALECSANDRESCU, șeful clinicii Dr. Alecsandrescu din Pitești, de pe strada Griviței, a murit joi seara. Moartea a survenit la Spitalul Fundeni, probabil din cauza unei afecțiuni medicale, dar cert în mod neașteptat. Și mai ales nedrept. Un om deosebit, un medic dedicat, un deschizător de drumuri în medicina dentară din Argeș.

A fost întemeietorul primei clinici stomatologice private din Pitești, în 1991, un pionier, un vizionar în acest domeniu. Clinica s-a dezvoltat continuu cu noi specialități, începând de la stomatologie și laborator de tehnică dentară, Dr. Alecsandrescu a construit un sediu nou, impunător, dotat cu aparatură modernă și a deschis noi secții, inclusiv chirurgie dentară și implantologie etc.

Dr. Alin Alecsandrescu lasă orașului o moștenire de suflet, activitatea medicală în actuala clinică fiind continuată de familia sa, care l-a urmat în cariera medicală.

Sute de mesaje de condoleanțe și cuvinte de apreciere din partea pacienților, prietenilor și personalului clinicii curg pe rețelele de socializare:

《Pentru „marea plecare” nu vom fi niciodată pregătiți. Nici cei care pleacă, nici cei care rămân. Așa încât sigur că această tristă veste ne-a luat prin surprindere. Pe domnul doctor Alin Alecsandrescu îl cunoșteam din 1984. Medic și, mai presus de aceasta, OM. Îmi vine greu să cred că s-a putut întâmpla așa ceva acum. Mai era timp, dar timpul uneori nu mai are răbdare. Frumoasa așezare dâmbovițeană Voinești a pierdut un fiu. Piteștiul, un medic dedicat profesiei și pacienților. Familia, un stâlp… Va rămâne să ducă mai departe proiectul de suflet căruia i-a dedicat o viață muncind. Clinica Ion Alecsandrescu… Unde domnul doctor nu va mai apărea. Trist! Îmi pare extrem de rău. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și lumină!》(Elena S.)

《A murit O LEGENDĂ DE MEDIC, un om atât de jovial și cu o personalitate puternică.
Drum bun printre îngeri, ȘEFU’! 》(Mădălina N.)

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, ora 11.30, la Biserica Sf. Andrei (cartier Tudor Vladimirescu), la capela căreia este depus.

Drum lin printre îngeri, domnule doctor!

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!