0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Dr. Mihaela Stănciulescu – expoziție de excepție la București

Dr. Mihaela Stănciulescu – expoziție de excepție la București

Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti găzduieşte azi vernisajul unei expoziţii de excepţie a unei argeșence.

Azi, 11 octombrie, începând cu ora 18:00, la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti (BMB), din str. Tache Ionescu nr. 4, are loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Puncte de vedere” şi lansarea unui volum de fotografii şi poeme cu acelaşi titlu, semnate de Dr. Mihaela Stănciulescu.

Colecţia impresionantă de fotografii personale este prezentantă într-un concept pe cât de complex pe atât de original, care îmbină forţa imaginii, plăcerea sunetului şi emoţia cuvântului.

Dr. Mihaela Stănciulescu va încânta publicul prezent la vernisaj cu peste 50 de ilustrate, redate în forma cărţilor poştale: pe faţă – clipa surprinsă în instantaneele cotidianului, pe verso – poemul dedicat clipei, care-l provoacă pe observator la introspecţie, pe fundalul unei coloane sonore produsă de audio designer-ul Sebastian Zsemlye – câştigător al premiului GOPO pentru cel mai bun sunet şi realizatorul unor coloane sonore ale unor filme de succes.

Expoziţia “Puncte de vedere”, de Mihaela Stănciulescu a fost organizată și în Argeș, în noiembrie anul trecut, la Galeriile Ilfoveanu & Badea, unde s-a bucurat de mult succes.

Curatorul expoziţiei este cunoscutul scenograf Ana Gabriela Lemnaru, producător designer pentru mai multe filme, în principal pentru pelicula „Imaculat”, propusă de România pentru premiile Oscar 2023.

Contributor este chiar fiica Mihaelei Stănciulescu, Sandy, iar tehnodesignerul expoziţiei este Sebastian Chiriac, Senior DTP – OWNER camera de gardă.

„Două inimi ca una se însoţesc pe malul marii lor iubiri şi descoperă că încap pe aceeaşi bancă, doar pentru o clipă. Se întrepătrund suflet de dor şi dau motiv apusului să le afle răsărit, în infinitul singurei lor clipe”- este poemul fotografiei „Bancă Pentru Doi”, de Mihaela Stănciulescu, cuvinte care parcă înnobilează timpul trecător, oprindu-l în veşnicia fiecăruia dintre noi.

Expoziţia „Puncte de vedere”, de Mihaela Stănciulescu poate fi admirată la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti până pe 31 octombrie.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziţia publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureştiului, BMB contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.

 

Foto: interespublic.ro/ Expoziția de anul trecut, de la Pitești

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI