33.7 C
Pitești
19 iul. 2024

Două minore s-au luat la bătaie în stradă

Două minore s-au luat la bătaie în stradă

Nimic nu ne mai miră atunci când vorbim de comportamentul tinerilor. Zi de zi vedem în jurul nostru episoade care ne îngrijorează în ceea ce privește limbajul „prea liber”, obrăznicia sau pur și simplu nesimțirea unora,  dar de aici până a se lua la bătaie e o diferență de… prevederi legale.

Poliția transmite: 《 Minore sancționate în urma unei stări conflictuale. În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitor la o stare conflictuală între două tinere, pe raza orașului Costești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați telefonic referitor la o stare conflictuală între două tinere, pe raza aceleiași localități.

Ca urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat cu operativitate o patrulă de ordine publică, la locul indicat fiind identificate persoanele în cauză.

În urma verificărilor, cele două tinere implicate, respectiv o minoră de 17 ani, din județul Teleorman, și o minoră de 16 ani, din Costești, au fost sancționate contravențional cu amenzi de 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, pentru provocare, respectiv participare la scandal.

• Polițiștii recomandă celor care asistă la un comportament agresiv să sesizeze autorităţile şi să nu contribuie, prin atitudinea pasivă, la escaladarea comportamentului agresiv.

Faptele pot îmbrăca atât forma juridică a unor contravenţii, ori chiar forma penală, dacă o situație conflictuală degenerează în agresiuni de natură fizică.

Reamintim că un factor important în situația agresiunilor îl reprezintă atitudinea celor care asistă sau iau la cunoştinţă despre astfel de fapte.》

Foto: descriptiv

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site