18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Două incendii în Argeș

Două incendii în Argeș

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a două incendii izbucnite în două gospodării din județul nostru.

Primul dintre ele a izbucnit într-o gospodărie din comuna Bogați, satul Suseni. La acesta a intervenit Garda de Intervenție Topoloveni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la asteriala acoperișului unei locuințe, în jurul coșului de evacuare a fumului și prezenta pericol de propagare la întreaga construcție. Pentru localizare și lichidare a acționat și personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității. Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum amplasat și neprotejat termic față de materialele combustibile.

Tot în această dimineață, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui alt incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Mioarele. A intervenit Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

A fost vorba despre un incendiu izbucnit la o casă batranească, nelocuită. În urma evenimentului au ars un zid construit preponderent din materiale combustibile și pardoseala unei încăperi, pe o suprafață de aproximativ 15 mp. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI