15 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Două eleve de la „Cantacuzino”, la etapa națională „Știu și aplic”

Nicula Maria și Bădîrcea Andreea sunt două dintre câștigătoarele etapei județene a concursului „Știu și aplic”, desfășurat astăzi la Liceul Tehnologic „Dacia” Piteşti. Cele două sunt eleve în clasa a IX-a D (diriginte, prof. Ghiță Claudia) la Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” Pitești și au fost instruite de profesoara de chimie Militaru Laura.
Tema concursului organizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș și Inspectoratul Şcolar Județean Argeș a fost „Securitatea și sănătatea în muncă”. Au fost două probe, una teoretică, individuală, și una practică, în echipă.
A fost aleasă câte o echipă câștigătoare pe următoarele secțiuni: secțiunea pentru licee – filiera teoretică/ ciclu inferior; secțiunea pentru licee – filiera teoretică/ ciclu superior; secțiunea pentru licee – filiera tehnologică/ ciclu inferior; secțiunea pentru licee – filiera tehnologică/ ciclu superior; secțiunea învățământ profesional cu durata de 3 ani. Elevii care s-au clasat pe locul I provin de la următoarele unități de învățământ: Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”, Colegiul Național „Al Odobescu”, Liceul Teoretic „Ion Barbu”, Liceul Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” și Liceul Tehnologic „Astra”.


Elevii care s-au clasat pe primele locuri la toate cele cinci secţiuni vor participa la etapa națională, care se va organiza la Iaşi, în perioada 13-15 mai 2022.
Felicitări câștigătorilor și mult succes mai departe!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI