26.6 C
Pitești
19 iun. 2024

Domneștiul în sărbătoare

Domneștiul în sărbătoare

Primarul comunei Domnești, Ion Doru Smădu, vă invită duminică, 30 iulie, la Ziua comunei Domnești. Se împlinesc 500 de ani de la prima atestare documentară a comunei, deci e mare  sărbătoare. Autoritățile s-au pregătit din timp, pentru ca aceasta să fie una pe măsura prestanței localității.

Sunt așteptați toți fiii comunei, dar și toți argeșenii dornici de distracție și de o petrecere tradițională, câmpenească. Bineînțeles că sunt așteptați și politicieni din PNL, cei care l-au susținut pe primar în proiectele sale, precum și autorități ale județului și primari ai altor localități, indiferent de culoarea politică.

Și pentru ca totul să fie și mai plăcut, organizatorii au invitat artiști și ansambluri folclorice locale și renumite la nivel național, care să cânte și să-i încânte pe cei prezenți. Capul de afiș îl reprezintă cunoscutul artist Constantin Enceanu, dar și Maria Constantin și Ilie Dură.

Vă așteptăm cu mare drag duminică, 30 iulie la Ziua comunei Domnești! Evenimentul va începe la orele 14.00 și se va încheia la orele 23.00 cu foc de artificii!》, anunță primarul comunei.

La mulți ani, Domnești! La mulți ani, domneșteni! La mulți ani primarului Ion Doru Smădu!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site