14.8 C
Pitești
27 feb. 2024

Distrugeri produse de către persoane certate cu legea, în Piața Primăriei

Ca urmare a apariției unor degradări ale aspectului peretelui toaletei publice din Piața Primăriei, ce au generat întrebări și opinii diverse cu privire la cauzele acestei situații, constructorul responsabil cu întreținerea și reparațiile necesare ale acestui obiectiv de investiții a oferit următoarele lămuriri:

Analizând situația apărută, rezultă că aceasta a fost cauzată de rotirea și îndreptarea greșită a tuturor aspersoarelor de la sistemul de irigație din jurul WC-ului spre intrarea în grupul sanitar, de către persoane turbulente, în timpul nopții. Acestea au stropit toată noaptea pereții interiori ai rampei de acces, fapt ce a dus la udarea în exces a gletului, la crearea unei umidități a pereților de 44%, ceea ce a dus la producerea de exfolieri și fisuri.

Având în vedere că lucrările au o perioadă de garanție de 4 ani, constructorul a intervenit imediat, luând măsuri de remediere a pagubelor produse (curățare glet exfoliat, aplicare glet nou, amorsă și vopsea lavabilă).
Informăm cetățenii rău intenționați că zona este supravegheată video 24h/24h și că aceste acte de vandalism au fost surprinse de camerele video și vor duce la identificarea unor astfel de persoane.
Camerele de supraveghere au surprins și momentul în care persoane rău intenționate roteau aspersorul spre ecranul video din Piața Primăriei, în jurul orei 23:30.
„În urma aspectelor mai sus menționate, facem apel către cetățeni să dea dovadă de spirit civic și să respecte legislația în vigoare privind distrugerea bunurilor publice, faptă care se sancționează cu întocmirea de dosar penal”, se arată în comunicatul Primăriei Pitești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI