13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Diseară, la Mioveni – decernarea premiilor și megaspectacol

În a doua zi de concurs la Mioveni, aseară au urcat pe scena festivalului încă patru ansambluri folclorice, care au prezentat dansuri populare, obiceiuri si tradiții specifice zonei din care provin.

În cele două zile de concurs, au prezentat programe artistice următoarele ansambluri folclorice participante: Ansamblul folcloric ZESTREA Bacău, județul Bacău, Ansamblul folcloric ATELIERUL DE JOC POPULAR Zalău, judetul Sălaj, Ansamblul folcloric NUNTAȘII BIHORULUI, Oradea, județul Bihor, Ansamblul folcloric MOLDOVENII DIN CETATE Moșna, judetul Iași, Ansamblul folcloric PLAI DE DOR Niculițel, județul Tulcea, Ansamblul folcloric ROMÂNAȘUL Giurgiu, Ansamblul folcloric MARAMUREȘUL Baia Mare, Ansamblul folcloric FLORILE MUREȘULUI Arad (ultimii, câștigătorii trofeului la ediția precedentă). De asemenea, Ansamblul folcloric PLAI DE DOR al Centrului Cultural Mioveni.

Prezentatoarea festivalului, vedeta TVR Iuliana Tudor, a reușit să creeze o empatie și o legătură între public și artiști, în așa fel încât toți s-au simțit participanți la frumosul comun. Chiar și copiii au înțeles ce înseamnă să ai un rol activ într-o poveste. Mai ales într-o poveste ca aceasta. Publicul a fost cald, activ, într-un cuvânt – minunat.

Juriul, alcătuit din specialiști etnografi,  președinte Elise Stan, membri Doina Ișfănoni, Ileana Vieru, Larisa Barbu și Paul Remeș, a avut termen de comparație cu cei care au concurat ieri și în baza punctajelor obținute și însemnărilor pe care și le-au făcut pe parcursul derulării programului fiecăruia, astăzi va delibera. Diseară vom afla câștigătorii.

Așadar, diseară sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la Mioveni, în centrul civic, pentru a vedea un spectacol excepțional:

  • ora 19:00 – Gala de decernare a premiilor (Centrul Civic)
  • ora 20:00 Spectacol artistic:
    Ansamblul Folcloric „Florile Mureșului”- Arad (câștigătorii celei de-a doua ediții)
    Ansablul Folcloric „Plai de Dor” Mioveni
    IONUȚ și DOINIȚA DOLĂNESCU

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI