35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Din 2028 vom circula pe autostrada Sibiu-Pitești!

Din 2028 vom circula pe autostrada Sibiu-Pitești! Acesta a fost anunțul directorului Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră, Cristian Pistol, astăzi, la nodul rutier din comuna Bascov.

Lucrările pe Autostrada A1 Piteşti-Curtea de Argeş sunt în grafic, cu un stadiu fizic situat între 35-40%, acest tronson urmând a fi inaugurat în primăvara lui 2025.

Alături de directorul CNAIR și de proaspătul ministru al Justiției, Alina Gorghiu, la vizita în teren pe șantierul autostrăzii au fost prefectul județului Argeș, Radu Perianu, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, secretarul de stat, Ion Popa, vicepreședintele Cătălin Andrei, președintele Comisiei de Transport din PNL Argeș, Viorel Constantin, reprezentanți ai constructorului. Aceștia din urmă au făcut o prezentare a stadiului lucrărilor și a situației tehnice pe șantier.

Antreprenorul WeBuild SpA a mobilizat, în prezent peste 800 muncitori și 500 utilaje pe tronsonul 5.

Secțiunea 5 prevede construirea a 3 noduri rutiere, 21 structuri principale, 175 structuri minore, un spațiu de servicii tip S2, parcare de scurtă durată și două centre de întreținere și coordonare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site