15.4 C
Pitești
02 dec. 2023

Dezbaterea publică a bugetului mun. Pitești

Dezbaterea pubică a Bugetului Municipiului Pitești pe anul 2023 va avea loc joi, 19 ianuarie 2023.

Primăria Municipiului Pitești invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică pentru Proiectul de hotărâre privind bugetul Municipiului Pitești pe anul 2023.

Evenimentul are loc în data de 19.01.2023, ora 11:00, în Sala de spectacol a Centrului Multifuncțional Pitești (Filarmonica Pitești), din Calea București nr.2.

La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.
Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor, în cadrul dezbaterii publice, vor avea la dispoziție 3 minute pentru prezentare.

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice poate fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare-privind-aprobarea-bugetului-municipiului-piteti-pe-anul-2023-p1647

Locuitorii municipiului Pitești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul bugetului municipiului Pitești pe anul 2023, până la data de 19 ianuarie 2023.
Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Compartimentul Relații Publice, intrarea D.
Formularul de propuneri, sugestii, opinii poate fi descărcat prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/uploads/pages/files/formular_propuneri.pdf

ℹ️ Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI