-0.7 C
Pitești
19 ian. 2022
spot_img

Dezbatere publică: Ne mai trebuie un spital la Pitești?

În data de 07 decembrie 2021, de la ora 15:00, în sala Filarmonicii din Pitești, se organizează întâlnirea publică pentru dezbaterea oportunității construirii unui nou spital la Pitești.
Sunt invitati să participe, alături de consilierii locali și delegați ai municipalității, pentru a-și expune opinia argumentată, reprezentanți cu autoritate, experiență și acces la informația din domeniul medical.
Va fi prima întâlnire privind acest subiect, între specialiștii în sănătate, management medical și reprezentanții mediului public. Vor fi discuții aplicate pe următoarele teme: costul investiției, costurile de funcționare, resurse umane, legislație – de la procedurile aplicate pacienților la decontarea serviciilor medicale, modele de studiat etc.
Dezbaterea din 07 decembrie va fi transmisă on-line pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești.
Cetățenii își pot exprima punctul de vedere sau sugestiile pe adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu subiectul „oportunitate spital nou”.
În urma acestei dezbateri, vor rezulta primele concluzii, ce vor constitui baza de fundamentare a informării privind oportunitatea investiției într-un spital nou la Pitești.

Acesta este anunțul postat pe pagina de facebook a Primăriei Pitești, la care mulți piteșteni au comentat favorabil. Redăm mai jos unul dintre comentariile pertinente:

Anitte Michaelle Ionescu:《 Cred că toți cetățenii sunt pentru construirea unui spital nou! Nimeni nu știe cât de greu ne-a fost tuturor să nu ne putem apropia de spital în această perioadă știind că este sufocat de COVID și cadrele medicale nu mai aveau timp de noi ceilalți !!!!!!!》.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI