14.3 C
Pitești
03 oct. 2023

Deszăpezirea Transfăgărășanului în grafic

Deszăpezirea Transfăgărășanului în grafic

Secția Drumuri Naționale Pitești efectuează lucrări de deszăpezire a DN 7C Transfagărașan. De asemenea, pe măsură ce se face deszăpezirea, se efectuează și lucrări de montat parapeți. Astăzi, de exemplu, lucrările s-au efectuat la km 108+250, unde, după cum ne-a spus dl Mihăiță Gheorghe, directorul SDN Pitești, se montează parapeți H1w3. De asemenea la km 110+100m  se lucrează la lărgirea benzii 1.

Se fac eforturi pentru ca deschiderea drumului să poată fi făcută înainte de data limită, 1 iulie, dar foarte mult depinde și de partea sibiană a drumului, din informațiile noastre lucrându-se și acolo tot în ritm susținut, dar zăpada fiind mai mare decât în partea argeșeană.

„Suntem aproape de Cota 2000, dar aici e pericol de avalanșă, avem multă zăpadă pe versant”, ne spune directorul Mihăiță.

 

 

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press mai 18, 2023 Deszăpezirea Transfăgărășanului în grafic Secția Drumuri Naționale Pitești efectuează lucrări de deszăpezire a DN 7C Transfagărașan. De asemenea, pe măsură ce se face deszăpezirea, se efectuează și lucrări de montat parapeți. Astăzi, de exemplu, lucrările s-au efectuat la km 108+250, unde, după cum ne-a spus dl Mihăiță Gheorghe, directorul SDN… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI