33.7 C
Pitești
19 iul. 2024

De azi, se redeschid sălile de spectacole, deci putem merge la teatru

Una dintre surprizele pe care ni le-a adus sfânta sărbătoare a Paștelui este vestea redeschiderii sălilor de spectacol.
Din acest weekend Teatrul ”Alexandru Davila” Pitești își reia activitatea în cele două săli cu spectacole frumoase și apreciate de public. Iată programul pentru week-end-ul următor:

SÂMBĂTĂ, 8 MAI:  Ora 11.30 – MOTANUL ÎNCĂLȚAT (sala ”Liviu Ciulei”). ”Motanul încălțat” este o poveste binecunoscută a lui Charles Perrault. Personajul principal, Motanul, prezintă calitățile unui fiu mai mic, care sunt inteligența, vitejia și spiritul. Morala poveștii

este că un om trebuie să se bazeze întotdeauna pe abilitățile sale și că este important să crezi în tine și să fii creatorul norocului tău.

Ora 19.00 OPT FEMEI (sala mare). Comedia “Opt femei” a autorului francez Robert Thomas urmează firul clasic al romanelor poliţiste. Prinse în capcană, femeile acestei piese scot la iveală întreaga panoplie a defectelor sexului slab, fără milă și fără toleranță.

DUMINICĂ, 9 MAI: Ora 11:30 – O ALTĂ CAPRĂ CU TREI IEZI (sala Studio ”Liviu Ciulei”). Spectacolul este o adaptare inedită a poveștii scrisă de Ion Creangă, ”Capra cu trei iezi”. Frumusețea satului tradițional românesc se împletește cu umorul savuros al poveștii populare reinterpretate, într-un spectacol de o vitalitate debordantă, plin de voie-bună și surprize pentru cei mici. Cei trei iezi au nevoie de ajutorul copiilor pentru a-l înfrânge pe lupul cel rău, așa că haideți să ne unim forțele pentru a salva familia căpriței!

Ora 19.00 – OPT FEMEI – (sala mare). 

Biletele se pot achiziționa de pe www.mystage.ro şi de la Agenţia de bilete a teatrului, în limita a 30% din capacitatea sălii, conform reglementărilor în vigoare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site