16.3 C
Pitești
14 iun. 2024

Dănuț Lupu – închisoare cu executare

Dănuț Lupu – închisoare cu executare

Fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu, 56 de ani, a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare, în dosarul în care a fost cercetat pentru că a condus în mod repetat fără permis, informează Prosport, care citează decizia instanței.

Cu 14 selecții pentru naționala României, fostul fotbalist ajunge la închisoare din cauză că s-a crezut mai presus de lege. El trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova, pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Curtea de Apel București a respins azi, 2 octombrie, recursul lui Dănuț Lupu. „Respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023”, se arată în soluția instanței.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site