24.3 C
Pitești
24 sept. 2023

D’ale lui Bulă

Deși este plin internetul cu bancuri în care personajul principal este Bulă, cel care i-a luat locul lui Păcală, nu acest subiect este tema zilei ci efectul ,,bulismelor” într-o Europă bulversată și confuză. Se pare că acest individ, Bulă, a devenit membru de bază al Parlamentului european și lucrează aplicat la proceduri prin care să-și mențină trează starea de spirit! Face propuneri pentru salvarea șeptelului de greieri și gândaci, interzicerea pescuitului la clean folosind ca momeală lăcustele, folosirea dușului doar în zilele cu soț (cine are soț, cine nu… aduce din parc sau împrumută!), conservarea și îmbutelierea căldurii solare în peturi recuperate din ,,gunoaiele” occidentului și multe alte mizerii care amintesc de… Epoca de Aur, încheiată cu ,,mult fast” la zidul unei cazărmi din Târgoviște, într-o zi cu puternice rezonanțe creștine.
Băile apartamentelor, nu cele de la țară funcționale cu… copaie, vor fi dotate cu camere video conectate direct la sateliții lui Elon Musk pentru a monitoriza frecvența ,,îmbăierii” proprietarilor și a membrilor acestora; centralele de apartament vor fi dotate cu senzori pentru a bloca funcționarea acestora când temperatura din apartament depășește… n grade (,,n” va fi comunicat de U.E. în raport cu situația de pe frontul de est, eventual prin bunăvoința lui Volodimir Zelenski după ce va lua micul dejun cu ,,prietenul” său Putin; surplusul de temperatură emanat de persoanele cu stări febrile va fi direcționat, prin conducte speciale, către vecinii care nu și-au achitat facturile. Aflu că la unele asociații de proprietari se întocmesc listele pentru folosirea, pe timpul iernii, a liftului – minim patru persoane, de preferat de la același etaj pentru ca acesta să nu facă multe opriri (când va funcționa).
Pentru a economisi energie și a consolida cooperarea în coaliție toate cursurile organizate pentru ,,refularea” (procedee indicate de psihiatru) tineretului liberal se vor desfășura împreună cu cele ale social-democraților stabilindu-se și repertoriul de manele, eventual descifrarea ,,plăcuței suedeze” – aprobate în UE dar cu un ,,M” în față, probabil de la… Moscova și cu ,,I” între cele două vocale, despre care nu am reușit sa-i aflu originea – de la idiot, de la incompetent, de la imbecil sau de la ,,nebunul”… din Năpasta.
Televiziunile își vor schimba grila de programe iar meciurile programate în nocturnă se vor desfășura doar în serile cu lună plină fără reflectorul din stâlp. Multe ,,populații” vor fi dislocate în zonele tropicale și ecuatoriale extinzând cultura de sparanghel și păpădie. Școlile, grădinițele, primăriile, prefecturile se vor închide iar la Guvern vor face de serviciu, prin rotație doar Popescu și Cîmpeanu – adevărații liberali, specialiști în manipulare, amicii lui Bulă.
Vor urma și alte măsuri pentru a contracara ,,impotența” politică a liderilor europeni și dispariția oamenilor de stat pentru raționalizarea hârtiei igienice, păstrarea apei de la duș pentru spălarea și curățirea toaletei, eliminarea iluminatului public, promovarea în funcții de decizie a ultimilor dobitoci rămași să … stingă lumina! Pentru aceștia, nu garantăm tratamentul cu…

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI