1.5 C
Pitești
04 feb. 2023
spot_img

Dacia Mioveni are un nou sponsor

Clubul Dacia Mioveni a anunțat că de azi are un nou sponsor și se speră că venirea lui să creeze climatul perfect pentru performanță.

《 Ne bucurăm să anunțăm un nou sponsor care se alătură susținerii clubului nostru și echipei de handbal, societatea argeșeană, ”Construcții Drumuri și Lucrări de Artă SRL”.

Răzvan Mihai Pîrvu, administratorul societății, a fost prezentat astăzi handbalistelor și staff-ului tehnic al echipei, la Sala Sporturilor Mioveni.

Parteneriatul are la bază împărtăşirea unor valori comune, preocuparea pentru performanță, spiritul de echipă și dorința de a face din handbal un motiv de mândrie pentru toţi argeșenii, care să inspire copiii și tinerii la practicarea sportului.》, a anunțat clubul.

Declarația dlui Răzvan Mihai Pîrvu: ”Tot timpul am fost aproape de sportul argeșean. E important ca sportul să fie susținut încă de la faza juvenilă, pentru că un copil care face sport este un copil sănătos, ce capătă abilități și disciplină, calități ce vor conta în dezvoltarea personală, chiar dacă nu va deveni sportiv profesionist. Am observat la Dacia Mioveni dorința de a forma copiii prin practicarea sportului și o preocupare serioasă de afirmare în handbal, sportul românesc de echipă, care are, din câte știu, cele mai bune rezultate pe plan internațional.

Sunt un fan al handbalului, este printre primele trei sporturi favorite. Încă de mic mergeam la meciuri de handbal și pot spune că este un sport dinamic, ce oferă o intensitate deosebită și multă emoție.

Urez mult succes Daciei Mioveni, sper să aibă un parcurs cât mai bun în Liga Florilor, un campionat tare, cu jucătoare și antrenori de top mondial!”

《 Dacia este pentru al 3-lea sezon în Liga Florilor, ceea ce înseamnă deja un semnal puternic și o baza solidă de a merge mai departe!
Cu sprijinul Administrației Locale, al Serviciilor Edilitare Pentru Comunitate Mioveni și sponsorilor, această bază a fost creată în cei 10 ani de existență a CS Dacia Mioveni.
Este nevoie de suport, mă bucur că, iată, rezultatele Clubului aduc și implicare în plan financiar. Dacia Mioveni merită acest lucru având în vedere reprezentarea la cel mai înalt nivel al handbalului românesc!
Mulțumim și succes!》, a transmis și Constantin Ciobanu, directorul executiv al clubului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!