27 C
Pitești
24 sept. 2023

Culturistul Mădălin Soare din Mioveni devine Campion Național

Culturistul Mădălin Soare din Mioveni devine Campion Național la Categoria Men’s Physique

Sibiu, 2 septembrie 2023 – În perioada 29 august – 3 septembrie 2023, Sala Transilvania din Sibiu a găzduit cea mai prestigioasă competiție internă de culturism și fitness din România, Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023. Evenimentul a atras cei mai talentați sportivi din întreaga țară, competiția incluzând categorii precum Juniori, Seniori, Master și Fitness Challenge.

Unul dintre momentele de glorie ale acestui campionat a fost când sportivul din Mioveni, George Mădălin Soare, s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a obținut titlul de Campion Național la categoria Men’s Physique.

 

George Mădălin Soare, în vârstă de 35 de ani, a demonstrat o dedicare și o pasiune deosebită pentru culturism încă de la vârsta de 16 ani, când a început să practice acest sport. Cu ani de antrenament și sacrificii, Mădălin Soare a evoluat continuu, ajungând la cel mai înalt nivel în 2023.

Acest succes impresionant nu ar fi fost posibil fără eforturile susținute ale lui Mădălin Soare și a susținătorilor săi, dar și fără sprijinul din partea CSU ASE București, la care este legitimat, și a Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), unde este membru al lotului național de fitness și culturism.

Comunitatea sportivă din Mioveni se poate mândri acum cu un campion național în persoana lui George Mădălin Soare, iar realizarea sa de excepție va rămâne un exemplu de inspirație pentru tinerii pasionați de acest sport în întreaga țară. Felicitări, Mădălin Soare, pentru această performanță remarcabilă și pentru reprezentarea cu demnitate a României în lumea culturismului și a fitnessului!

Urmează Romania Grand Prix!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI