4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

Cu varza printre blocuri

Cu varza printre blocuri

Polițiștii locali au fost sesizați că un comerciant de legume își vinde marfa direct din mașină, printre blocuri. Acestia au intervenit imediat, legitimându-l și găsindu-l în neregulă, acesta neavând acte pentru comerțul pe care îl făcea.

《 În cursul zilei de astăzi, 17.10.2023, polițiștii locali cu atribuții de control comercial, din cadrul Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, Activități Comerciale și Protecția Mediului – Poliția Locală Pitești au depistat o persoană ce desfășura acte de comerț ambulant (vânzare varză, cartofi etc), dintr-o mașină, printre blocuri, în municipiul Pitești, cartier Trivale, fapta fiind sesizată și prin dispeceratul Poliției Locale Pitești.

A fost identificat numitul T.M., acesta neputând prezenta niciun document valabil pentru efectuarea actului de comerț. A fost aplicată sancțiune contravențională conform H.C.L. nr.283/2021, în valoare de 2000 lei.》, transmite Poliția Locală Pitești.

Sincer, în trecut se practica acest gen de comerț, dar mai mult pe la țară. În oraș nu am auzit până acum. Chiar… original!

Polițiștii locali au identificat în zona “Târgu din Vale”, o unitate de alimentație publică (restaurant), care funcționa fără a deține autorizație emisă de autoritatea publică locală. Acestuia i s-a aplicat o amendă contravențională, fiind luată și măsura complementară de suspendare a activității până la intrare în legalitate.

Tot în cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul biroului au depistat efectuarea unor lucrări fără autorizație de construire (zona Găvana), fiind întocmit proces vebal de constatare și sancționare, conform Legii nr.50/1991, iar în zona Nord, un agent ecomonic nu deținea contract de salubrizare, fiind întocmit proces verbal de contravenție, conform Legii nr.101/2006, în valoare de 1000 lei.

Acțiunile au caracter permanent, în scopul respectării legislației specifice în vigoare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI