23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Cristian Gentea – la Târgul Serviciilor Sociale din Argeș

Cristian Gentea – la Târgul Serviciilor Sociale din Argeș

Cristian Gentea: „Am răspuns, în numele municipalității, invitației de participare la Târgul Serviciilor Sociale din Argeș (parteneriat DGASPC, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Centrul Universitar Pitești și Colegiul Național al Asistenților Sociali Argeș)!

Dincolo de marile proiecte de dezvoltare a municipiului, de milioane de euro investiţi în infrastructură, educaţie şi sisteme de servicii publice, avem şi o solidă componentă de responsabilitate socială.

Nu am neglijat nicio clipă nevoile piteștenilor, avem atenţia îndreptată către copii, bătrâni şi categorii aflate în diferite grupe de risc!

Locuințe sociale, centru comunitar de asistență medicală și recuperare, subvenții pentru asociațiile și fundațiile de asistență socială, asigurarea unei mese calde persoanelor nevoiașe din Pitești, servicii oferite în adăposturile de urgență de noapte – sunt doar câteva exemple de implicare a administrației locale, prin Direcția de Asistență Socială!”

Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site